Női kézi BL

2.65-szörös szorzójú tippünk van a Fradi BL-visszavágójára!

Négygólos előnyből várják Elek Gábor lányai a Buducsnoszt elleni BL-visszavágót.

A hétvégén rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágóit, amelyben egy magyar csapat, a Ferencváros lesz érdekelt. A Fradi az odavágón 28-24-re győzte le idegenben a Buducsnoszt együttesét, vagyis innen már egyértelmű, hogy tovább kell jutnia. Így vannak ezzel a bukmékerek is, akik toronymagas favoritnak hozták ki a második találkozóra a Ferencvárost, átlagosan ugyanis mindössze 1.19-szeres szorzón lehet sikerére fogadni.

Innen már kötelező továbbjutnia az FTC-nek! - Fotó: fradi.hu

Csapathírek

Sok gonddal küzdött az odavágót megelőzően a Fradi, így nem számíthatott könnyű mérkőzésre. Az első meccs egyébként lényegében végig türelemjáték volt, alacsony támadásszámmal, sokszor feladásra került a lerohanás (amit egyébként vártunk is, s így sikerült profitálnunk a találkozóból), de még mindezek mellett, illetve úgy is kijött a felek közti differencia, hogy voltak hullámvölgyei a mérkőzésen a zöld-fehéreknek.

Összességében tehát nem volt egy szép meccs a múlt heti, de mivel az FTC roppant fegyelmezett volt, így teljesen megérdemelten nyert, s került karnyújtásnyira a továbbjutástól.

Kattints a képre a részletekért

Azóta Elekék kedden játszottak egy bajnokit, amelyet roppant könnyedén nyertek meg hazai pályán, méghozzá 40-20-ra a NEKA ellen. Azon a meccsen és a BL-odavágón is egyébként a szokásos kimaradói (Béatrice Edwige, Kármán Luca, Kovács Anett) voltak a Fradinak.

A Buducsnoszt azóta nem lépett pályára, avagy minden idegszálukkal a második meccsre készülnek. Fogadkoznak is Bojana Popovicsék, hogy innen megfordítják a párharcot, de ahhoz még komolyabb védekezést kell produkálniuk, illetve minimálisra kell csökkenteniük a technikai hibáik számát. Ha ezek összejönnek, akkor talán lehet esélyük a bravúrra, de a realitások talaján maradva a tisztes helytállás lehet a céljuk Érden. Ahol vélhetően ezúttal sem lesz segítségükre a Natasa Csorovics, Katarina Dzaferovics, Jelena Vukcsevics trió.


       ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akár 52. 000 HUF üdvözlő bónusz 

KÉREM A BÓNUSZT

Mire érdemes fogadni?

Habár hazai pályán akár még jobban is szétnyílhat az a bizonyos olló, szerintünk újfent egy mondhatni szorosabb összecsapásra van kilátás. Az undert ugyanakkor nem erőltetnénk, úgy véljük egy speciális fogadási lehetőséggel, a győzelem nagysága piacain lehet fogást találni a bukmékereken.

Az az álláspontunk ugyanis, hogy a Fradi a második meccset is behúzza, de nem üti ki ellenfelét, így sikere 1-5 gólos lehet vagyis maximum 5 találattal győzi le a Buducsnosztot. Mint ahogy tette azt az elmúlt négy alkalommal is, így megreszkírozzuk ezt a tippet, amelyre igen baráti, 2.65-szörös szorzón lehet fogadni újdonsült partnerirodánkban.

{"headTitle":"Ferencváros - Buducsnoszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győzelem nagysága: Ferencvarosi TC by 1-5","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"}]}