EURO 2024

Illene hoznia ezeket a tippeket a románoknak

 • Cipolla

Újabb kötelező előtt a románok, de most egy sebességi fokkal azért feljebb kell kapcsolniuk.

Az I-csoportban jól alakult Románia számára az első kör, hiszen előzetesen Svájc egyértelműen kiemelkedik a csoportból és a szomszédunkon kívül Koszovó és Izrael reménykedhet a második hely megkaparintásában. Miután a két fél ikszelt egymással, így máris lépéselőnyben a románok, akiknek alighanem Fehéroroszország sem okozhat gondot.

4044637

Nem a legszebb éveit éli a román foci, a jelenlegi garnitúra finoman szólva is nem az európai foci legmagasabb polcairól lett összetrombitálva. A csapatkapitány Nicolae Stanciu Kínában légióskodik, de elsősorban olasz másodosztályban vagy hazai ligában játszanak a játékosok.

Ennek ellenére az elvárások igen magasak, így természetesen ki kell jutnia a válogatottnak az Eb-re, így a szövetségi kapitány, Edward Iordanescu alatt végig inogni fog a kispad. Andorra ellen lehozta a kötelezőt a csapat, de a 2-0-ás idegenbeli siker azért csak összejött és a három pont a legfontosabb.

A fehérorosz foci is lejtmenetben van, a legutóbbi vb selejtezőn például Észtország mögött csoportutolsó lett, de a Nemzetek Ligája C-ligában is sereghajtóként végzett a kazah, azeri és szlovák hármas mögött, ami szintén nem túl üdvözítő. 

Ezek tükrében nem is akkora meglepetés, hogy a nyitókörben Svájc öt gólt hintett, és óriási fölényben játszott végig a svájci gárda. Reálisan nézve a románoknak is az első gólig lehet nehéz ez az ütközet, ha megvan a vezetés, illene nagyobb különbséget közé tenni.

Mire fogadjunk?

A román csapat nem brillírozik, Iordanescu komoly nyomás alatt is van a selejtezőben, de annyira gyenge ez a fehérorosz válogatott, hogy itt nem veszíthet pontot Románia. Nálunk csak a győzelem mértéke a kérdés, de megkockáztatjuk, hogy legalább két gólt közé tudnak tenni románok, így a hendikepes sikerre nézünk be. 

A biztonsági tipp az ázsiai piacon a Románia -1 ígérkezik, ugyanis ha pont egy góllal nyernek a szomszédaink akkor visszajár a tétünk. A két vagy többgólos siker esetén már bőven duplázót kapunk, ami a bátrabbak számára lehet egy játszható fogadás.

{"headTitle":"Románia - Fehéroroszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-28 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Románia -1","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Románia -1.5","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"}]}

Próbáld ki az    Te is! 

 

 • ✅Lépj fel az Ivibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 
   
 • ✅Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak. 
   
 • ✅Válogass a napi több mint 1000 sportesemény közül 
   
 • ✅Magyar nyelvű felület, gyors betöltés 
   
 • ✅Új játékosoknak akár 52.000 HUF üdvözlő bónusz*


       ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akár 52. 000 HUF üdvözlő bónusz 

KÉREM A BÓNUSZT
[4044637] 2023-03-28 20:45:00 Románia - Fehéroroszországx;