Női kézi BL

Ennyi az esélye, hogy a Győr vagy a Fradi BL-t nyer

A bukmékerek szerint az egyik magyar csapat a topfavorit a végső sikerre, míg a másiknak nem sok esélyt adnak.

A hétvégén befejeződtek a nyolcaddöntős küzdelmek a női kézilabda Bajnokok Ligájában, így ideje áttekinteni az esélyeket. Az állva maradt nyolc csapat között a Ferencváros és a Győr együttese is megtalálható, s mivel a negyeddöntőben elkerülték egymást, szerencsés esetben akár mind a két magyar csapatnak szurkolhatunk majd a budapesti Final Fourban!

A bukiknál a Győr a favorit, az FTC-vel viszont bankot lehet robbantani! - Fotó: fradi.hu

Az ETO, mivel csoportja második helyén végzett, automatikusan került a legjobb nyolc közé, viszont a Fradinak nyolcaddöntőznie kellett. A zöld-fehérek a Buducsnoszt csapatát verték oda-vissza, a párharcból pedig nekünk is sikerült kivennünk a részünket, hiszen az első, illetve a második meccsen is sikerült nyernünk.

A folytatásban viszont nem lesz könnyű dolga Elek Gáboréknak, hiszen a győrieket oda-vissza legyőző és a nyolcasban előttük előtt célba érő Metz ellen csatáznak, ráadásul az első meccsüket hazai pályán játsszák. A Győrnek jobbak az esélyei, mivel azzal az Odensével találkozik, amely gárdát az FTC oda-vissza lenyomta a csoportkörben.

A másik két meccsen a Rapid Bukarest a címvédő Vipers Kristiansanddal, illetve az Esbjerg a CSM Bukarest együttesével csatázik.

A női kézilabda BL-negyeddöntőjének párosítása:
Odense (dán)–GYŐRI AUDI ETO KC
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–Metz (francia)
Rapid Bukarest (román)–Vipers Kristiansand (norvég)
Esbjerg (dán)–CSM Bukarest (román)

Mindezek után, illetve, hogy a négyesdöntőt ismét az MVM Dome-ban, tehát Budapesten, rendezik meg, nem meglepő, hogy a fogadóirodákban a Győr számít komoly favoritnak, az ETO végső sikerére ugyanis 2.30-szoros oddson lehet fogadásokat kötni (az elődöntők sorsolása ugyanakkor még nem ismert).

A következő a sorban a Kristiansand együttese (4.20), majd a CSM Bukarest (6.00) jön, amely gárdát az Esbjerg csapata (8.00) követi, ezen együttesek szorzója még egy számjegyű. Ezt követően a Metz sikerére már 10-szeres, az Odenséére 25-szörös, a Ferencvároséra 35-szörös, míg a Rapid Bukarestéra 100-szoros pénzért tehetjük meg tétjeinket.


     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Természetesen az április végén rendezendő odavágókig gyakorlatilag még egy hónap van, ami alatt sok minden történhet (sérülések, stb.), amelyek picit még átírhatják a forgatókönyvet, vagyis a végső győztesre kínált szorzókban még akár változások is történhetnek. 

Ami viszont biztos, hogy a magyar csapatok mérkőzéseivel a hatharom.com a folytatásban is foglalkozik, mindkét csapatunk BL-meccseire beharangozókkal és tippekkel készülünk, mint ahogy a felek szombati bajnokijára is, amely lényegében az NBI aranyérmének sorsáról dönt!

{"headTitle":"Ki nyeri a női kézilabda BL-t?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-04-29 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Vipers Kristiansand","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"CSM Bukarest","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Esbjerg","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Metz","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Odense","odds":"25.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"35.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Rapid Bukarest","odds":"100.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Szerinted milyen eredménnyel zárnak a magyar női kézilabdacsapatok a Bajnokok Ligájában?


22bet