EURO 2024

Ennyit fizet a magyar válogatott Eb-szereplése a bolgárverés után

A bolgárok elleni győzelem után szinte már zsebben az Eb-kvalifikáció. Legalábbis a fogadóirodák szerint.

Fotó: MTI

A magyar válogatott hétfő este szenzációs első félidei játékának köszönhetően 3-0-s győzelmet aratott Bulgária felett, ezzel pedig remek indított a 2024-es Európa-bajnoki selejtezősorozatot. Marco Rossi csapata a mérkőzés előtt komoly favoritnak számított, hiszen a kezdést megelőzően 1.40 körüli szorzókon volt fogadható Szoboszlaiék győzelme, vagyis nem jött a papírforma. 

A bolgárok legyőzése azt is jelentette, hogy egy riválist vélhetően kipöcköltünk a továbbjutásért zajló versenyből, hiszen Bulgária kikapott Montenegrótól is, vagy 0/2-vel áll két forduló után. 

{"headTitle":"EURO 2024 - selejtező G-csoport - Továbbjut a csoportból ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország - IGEN ","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország - NEM ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A selejtezősorozat előtt 1.66-os szorzót fizetett a bet365 arra, hogy a magyar válogatott a G csoport első két helyének valamelyikén zárja majd a sorozatot.

A bolgárok elleni győzelmünk után viszont már csak 1.36-os szorzót fizet a magyar csapat továbbjutása. 
406320

A magyar válogatott legközelebb júniusban Montenegró vendége lesz, a továbbjutás szempontjából pedig az egy újabb kulcsmérkőzés lesz. Ha nyerni tudunk a balkáni ország vendégeként, akkor szinte biztosan meglesz az első két hely valamelyike, annak ellenére, hogy az még csak a második találkozónk lesz. 

A fogadóirodák egyébként szerb-magyar versenyfutást várnak ebbe a csoportban, Montenegrónak pedig annak ellenére nem adnak szinte semmi esélyt, hogy Bulgária ellen idegenben tudott diadalmaskodni. 

{"headTitle":"EURO 2024 - selejtező G-csoport - Ki nyeri? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szerbia ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Montenegró ","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bulgária ","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Litvánia ","odds":"101.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365