EURO 2024

A skótok megtanultak focizni? 6-szoros pénzért beszállhatsz a sikereikbe!

Hatalmas sikert ért el a szigetországi csapat, miután hazai környezetben legyűrte a rettegett Spanyolországot.

Az Egyesült Királyság válogatottjai közül nem csak Anglia kezdte remekül a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozatát, ugyanis két meccs után Wales és Skócia is vezeti csoportját. Utóbbi nem kis meglepetést hozott kedden, ugyanis a korábbi világ- és Európa-bajnok spanyolokat győzte le 2-0-ra a glasgow-i Hampden Parkban. A La Roja játékosai értetlenül álltak a történtek előtt, a lefújást követően pedig a vereség okait keresték - a debütáló David García szerint például a túl magas volt fű, míg Rodri szerint az ellenfél provokációja volt a fő probléma.

Érdekesség, hogy statisztikákkal foglalkozó Opta összesítése adatai szerint a spanyol válogatott az ezt megelőző 38 Európa-bajnoki selejtezőjéből csak egyet vesztett el, még 2014 októberében Szlovákia ellen.

Egy másik sorozat is megszakadt, ugyanis a spanyolok legutoljára 2006 októberében nem tudtak gólt lőni Eb-kvalifikációs mérkőzésen.

A vendégek nem voltak kibékülve a skótok kellemetlen taktikájával, a Man City sztárja, Rodri például így foglalta össze mondandóját a találkozó után. "Ahogy játszottak....szemétkedtek végig. Folyamatosan az időt húzták és provokáltak minket, dobálták magukat. Nekem nem ez a foci.” Tény, hogy nem volt szépségdíjas a hazaiak teljesítménye, viszont az eredményesség, ami igazán számít és remek, stabil játékukat az xG mutató is alátámasztja, ugyanis ebben a spanyolok 0.54-gyel zártak.

>>>💰Itt a legnagyobb sportfogadás bónusz magyar játékosoknak💰 <<<


A katari vb után kinevezett Luis de la Fuente tehát nincs könnyű helyzetben, rögtön a kritikák kereszttüzébe került, bár legénysége továbbra is pole pozícióban van a csoport megnyerésére és a kijutásra is. Változott a helyzet a két meccs után egy ponttal álló norvégoknál, akik immár undersogok a top 2-be jutás viszonylatában, erre 2.36-szoros szorzón fogadhatunk. Haaland szolgálataira iszonyat nagy szüksége lenne a skandinávoknak - a City-sztár sérülés miatt kiülte a selejtezőket - ahhoz, hogy 2000 után újra világversenyen léphessenek pályára.

Tudtad? Skócia az utóbbi 10/8 hazai meccsét megnyerte, a Nemzetek Ligájában pedig tavaly feljutott az A-divízióba.

A skótok tehát hat ponttal és 5-0-s gólaránnyal várják a júniusi folytatást, önbizalmuk pedig az egekben lehet. A látottak alapján nem csoda, hogy az ivibet már számol a csapattal, bár csoportgyőzelmük a pillanatnyi állás ellenére nem tűnik túl reálisnak. Erre jelenleg 6.06-szoros megtérülést kapunk akár 52 ezres üdvözlő bónusszal váró partnerünknél - talán némi aprót megérhet, hogy a taktikáját kereső spanyolok előtt fut be a szigetországi brigád.

Ha pedig fogadni nem akarsz, nézd meg, mitől lett a világ egyik legnépszerűbb játéka a póker.

{"headTitle":"UEFA EURO 2024 Selejtezők - A-csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Skócia nyeri a csoportot","odds":"6.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Skócia a top 2-ben végez","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Spanyolország nyeri a csoportot","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Norvégia a top 2-ben végez","odds":"2.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"}]}

ivibet