Sportfogadás

Éveket várt, mire zöldült ez az 580 ezres válogatott fogadás - fotó

Egy brit fogadó nem kevesebb, mint hét esztendőt várt ennek a tippnek a zöldülésére, amelyet Harry Kane szállított.

A 2024-es Eb-selejtezősorozat első etapja lezajlott, remek meccsekből pedig nem volt hiány. Rögtön az első játéknapon kaptunk egy Olaszország-Angliát is, ami nem a Háromoroszlánosok 2-1-es sikere miatt vonult be a futballtörténelembe. Azon a találkozón adta át a múltnak Wayne Rooney gólrekordját a csapatkapitány, Harry Kane, aki 54 találattal lépett a lista élére.

Egy angol szurkoló ezzel különösen elégedett lehetett, hiszen egy mega hosszútávú fogadása zöldült általa. Reece Kerridge-McColl ugyanis

2016-ban 20 fontot pakolt fel arra, hogy Kane minden idők legtöbb gólt szerző angol válogatott játékosa lesz! A Nápolyban szerzett Kane-találat hét év után zöldítette fogadását, ami 580 ezres nyereményt eredményezett.

A portsmouthi fogadó szó szerint felrobbantotta a Twittert szelvényével, amelyet már több, mint egymillióan néztek meg. Kiírását a Sky Bet sem hagyta szó nélkül, a "kifosztott" buki annyit fűzött hozzá, hogy: "A jó dolgok azokkal történnek, akik kivárják."

Kane a második kvalifikációs meccsen sem lassított és Ukrajna ellen már az 55 találatát szerezte, tette ezt 82 pályára lépés alatt. A 29 éves játékosnak még bőven lesz ideje javítani a rekordon, most hosszabb szünet jön ugyan, de júniusban Málta ellen lépnek pályára a Háromoroszlánosok. A tökéletes csoport-rajtnak köszönhetően az ivibet amúgy már csak 1.25-szörös szorzót ad arra, hogy Kane és társai az élen zárják a C-jelű ötöst, továbbjutásukkal pedig jelenleg egy ezresből 30 forintot nyerhetünk..

{"headTitle":"UEFA EURO 2024 Selejtezők - C-csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia nyeri a csoportot","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Anglia a top 2-ben végez","odds":"1.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"}]}

ivibet