La Liga

Na, még egyszer tedd a dolgod, Lahoz nagymester!

  • varin

Erős tippnek tűnik ez a lapos ötlet Lahoz utolsó meccsére.

Két igazi legenda is búcsúzik hétvégén a spanyol bajnokságtól, Carlos del Cerro Grande és Mateu Lahoz is utoljára vezet a La Ligában - bár az elképzelhető, hogy a VAR-szobába még visszaülnek jövőre is. Mi most a tar zsenivel foglalkozunk, aki a Mallorca-Rayo Vallecano meccsen még egy nagy összeggel megtömheti a zsebünket vasárnap este!

3918310

Persze nem panaszkodunk, a Celta Vigo-Gironán nem kisebb, mint 116-szoros pénzt köszönhettünk annak, hogy egyetlen lapot sem osztott ki. Márpedig a bírók esetében kifejezetten divatos dolog 0 lapos meccsel visszavonulni, ráadásul maga a párosítás is alkalmas erre. A Mallorca-Rayo meccs ugyanis bár nem teljesen tét nélküli, valójában nem várható igazán kemény futball.

Lahoz formája ígéretesenk tűnik

A madridi csapat számára van még némi tét, hiszen elvileg odaérhet a Konferencia Liga-indulást jelentő 7. helyre, ám ehhez az szükséges, hogy a Bilbao ne nyerjen a Real vendégeként, a Rayo nyerjen a Mallorca ellen, míg az Osasuna-Girona meccs döntetlennel érjen véget - erre azért eléggé kevés az esély.

A szigetlakók kényelmes éven vannak túl, a legendás Javier Aguirre mester fiai számára csak az a kérdés, hogy a 8. és a 12. hely között hol is végeznek pontosan.

Alkalmas meccsnek tűnik ez az underezéshez, hiszen gyakorlatilag nincs komoly tét, így csendes, izgalommentes búcsút hozhat ez a 90 perc Lahoz számára.

Néhány fogadóiroda nem is enged fogadni arra, hogy nem lesz lap a meccsen, de a Bet365-ön még 17-szeres szorzót kapunk erre. A biztonságos megoldás azért a maximum 3 lap, így erre tegyük a nagyobb tétet.

{"headTitle":"Mallorca-Rayo Vallecano","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-04 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 lap alatt","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1. lapot kapja: Nincs lap","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3918310] 2023-06-04 18:30:00 Mallorca - Rayo Vallecanox;
bet365