Forma-1

Erre fogadunk a Spanyol Nagydíjon

  • Cipolla

A győztes kiléte aligha kérdés, de értékes tippeket véltünk felfedezni a vasárnapi futamra.

A Spanyol Nagydíj időmérő edzése azt hozta amit alighanem mindenki várt, azaz óriási Max Verstappen fölényt. A győztes kiléte egy pillanatig sem volt kérdés, külön pikantériát ad a Red Bull pilótájának eredménye, hogy úgy nyert majd' fél másodperccel, hogy az utolsó körét nem csinálta már végig, pedig jobban állt a második szektor után, mint az első próbálkozása során...

Márpedig ha Verstappen az első rajtkockából indul, akkor tényleg csak az lehet a kérdés, hogy hány pilóta ússza meg lekörözés nélkül. Nem véletlen adnak a bukmékerek 1.20 körül mindössze a sikerére, ami a legfölényesebb Hamilton-időket idézi.

Csapattársa viszont most szállhat ki végleg a vb-címért folyó harcból. Egy újabb gyengébb időmérős eredmény okán a 11. helyről kellene kapaszkodnia Sergio Péreznek. Verstappentől láthattuk, hogy nem nagyon zavarja, ha hátrábbról kell jönnie, többek közt Miamiban is győzni tudott, de Szaúd-Arábiában a 14. helyről jött előre a másodikig. A mexikói esetén azért az előretörés nem ennyire egyértelmű, de egy ilyen szinten domináns autóval illene megjönnie a dobogó környékére.

A második helyért ugyanis Carlos Sainz harcolhat Lewis Hamiltonnal, valamint a spanyol szerint ebbe a buliba fog beszállni Pérez is. Sainznak nagyon kellett ez a kisebb siker, főleg, hogy csapattársa már a Q1-ben kiesett és küszködött a Ferrarival. Hamilton alatt is feléledt az Ezüstnyíl, a brit a negyedik helyről rajtolhat Pierre Gasly büntetése okán, de a második hely is benne volt a hétszeres világbajnokban, azonban az utolsó szektorban eldobott két tizedet.

Miután jobban bánik az abroncsokkal a Mercedes, mint a Ferrari, nem lepődnénk meg, ha Sainzot maga mögé tudná utasítani Hamilton.

Érdemes még szót ejteni Fernando Alonsóról is, aki a Q1-ben eldobta az autót és egy kisebb sérülés keletkezett az Aston Martinon, ami tizedekben volt mérhető az időmérő további részében. A kilencedik helyről mindenképp előre tekinthet a spanyol, de nehéz belőni, hogy meddig juthat, hiszen az Aston végsebessége azért jóval elmarad egy Red Bullhoz képest.

A Spanyol Nagydíj szárazpályás verseny esetén is legalább két kiállásos, de a három boxlátogatás sem rossz taktika az előzetes hírek szerint. A gumikopás határozhatja meg, hogy melyik lehet a nyerő.

Mire fogadjunk?

Mercedesekre és a Red Bullokra tesszük le a voksunkat, méghozzá a Betfair piacán találtunk remek fogadási lehetőségeket. Az #OddsOnThat kínálatot végigböngészve meglepődtünk, hogy duplázót fizet az az opció, hogy Hamilton a legjobb hatban végez, míg George Russell pontszerző lesz. Hamiltonról már beszéltünk, Russell a 12. helyről kénytelen indulni, de hiába nem találta egész hétvégén a tempóját a brit, a top 10 mindenképp elvárható tőle a versenytempóban azért mindig erősebb Mercedesszel. 

Egy másik fogadásnál pedig szintén Russell pontszerzése mellett Verstappen pódiuma valamint Pérez top hatos eredménye kellene. Annyira kiemelkedik a Red Bull, hogy Péreznek tényleg illene a legjobb hatig legalább előlépnie, Verstappen dobogója pedig csak technikai hiba esetén lehet kérdés, de erre minimális az esély. Ez a fogadási lehetőség az #OddsOnThat kiemelt piacán érhető el.

{"headTitle":"Forma-1 Spanyol Nagydíj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-04 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Max Verstappen dobogós helyezést ér el, Sergio Pérez a legjobb 6 között és George Russell pontot szerez","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Lewis Hamilton a legjobb 6 között és George Russell pontot szerez","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

KÉREM A BÓNUSZT