La Liga

Egy 3.52-es szorzót nyeretnénk a Villarreal-Atlético rangadón

A Betfairen ingyenes fogadási lehetőség érhető el a Villarreal-Atlético Madrid rangadóra!

A La Liga utolsó fordulójának talán legnagyobb rangadója az ötödik Villarreal és a harmadik Atlético Madrid találkozója. A Villarreal már se előre, se hátra nem tud mozogni a tabellán, a Matracosok viszont még bízhatnak abban, hogy egy Real Madrid pontvesztés esetén megszerezhetik az ezüstérmet. Ehhez Simeone csapatának tehát győznie kell az El Madrigalban, csakhogy a Villarreal remek formát mutatott az elmúlt hetekben. 

A fogadóirodák szorzóiból is látható, hogy bizony teljesen háromesélyes meccsnek néz ki ez az ütközet, ezért is jön jól, hogy a Betfairen fogadhatunk kockázatmentesen a találkozóra! 

A mi buliszelvényünk ezúttal nem a gigaszorzókra ment rá, hanem egy reálisabb forgatókönyvet rajzolna meg, amelyben gólokat, Atlético-lapokat és Villarreal-szögleteket vizionálunk. Íme, így használtunk ki mi a Betfair ingyenes fogadását! 

 


›› A főoldalon a "Sportfogadás" menüpont alatt választ ki a "Promóciók" fület és máris aktiválhatod az ingyenes fogadásodat. ‹‹


Megéri ezért csatlakozni a Betfairhez? 

Az ingyenes fogadás összegét látva sokan felszisszenhetnek, hiszen 400 forint a mai világban már nem sok mindenre elég sajnos. Ugyanakkor

a tavalyi világbajnokság kezdete óta már közel 90 (!!!) ingyenes fogadási lehetőség volt elérhető a Betfairnél,

ami azt jelenti, hogy immáron több, mint harmincötezer (!!!) forint értékben fogadhattunk úgy, hogy semmilyen kockázatot nem kellett vállalnunk! Ezzel pedig meg is adtuk a feltett kérdésre a választ, ilyen mennyiségű ingyenes fogadásokat ugyanis jelenleg sehol máshol nem tudunk megkapni! 


   ⭐️⭐️⭐️

Tudtad? 8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz is jár

KÉREM AZ INGYENES FOGADÁSI LEHETŐSÉGET 

⚠️ Még nincs számlám a Betfairen

Ebben az esetben regisztrálj egy számlát az alábbi linken keresztül és fizess be, amennyit szeretnél. Bankkártyás befizetés esetén 2000 forint a minimum, de a Betfair 100%-os bónusza miatt legalább 8000 forintot ajánlott. Ha ez megtörtént, elvileg már jogosult is vagy a 400 forintos ingyenes fogadásra, amelyet a Promóciók fül alatt aktiválhatsz. 

⚠️ Már van számlám, de még nem fizettem be

Ebben az esetben elég csak befizetned a minimum összeget, esetleg igényelned a fenti bónuszt és máris kapod az ingyenes fogadásszerkesztős lehetőséget. Innentől pedig az összes további ilyen ajánlatra is jogosult leszel.

⚠️Már van számlám és be is fizettem valamikor

Ez a legkönnyebb helyzet, hiszen ekkor csak menj a Promóciók menüpontra és már fogadhatsz is kockázat és további befizetés nélkül, még akkor is, ha az egyenleged 0 forint.

betfair
[3918313] 2023-06-04 18:30:00 Villarreal - Atlético Madridx;